Tutoriale

Canale Romanesti fara Antena Parabolica!

Salut,

Iti vom explica cum functioneaza serviciile noastre si de ce ai nevoie ca sa le pot obtine la tine acasa.

In primul rand ce este IPTV?
IPTV (Internet Protocol Television) Este un sistem unde televiziunea digitala este transmisa prin internet utilizand protocoale de internet. Canalele TV sunt transmise printr-o conexiune la internet in loc sa fie transmise pe cablu normal de tv sau antene parabolice. Transmisiile normale TV sunt convertite intr-un server si transmise in pachete prin internet oriunde in lume iar acestea pot fi receptionate cu ajutorul unui Smart LED TV care se conecteaza la internet si pe care poate fi instalata o aplicatie IPTV sau, daca nu ai un smart tv atunci poti folosi un Android TV Box Ultra HD sau un Mag Device de exemplu.

Aceste Canale Romanesti sunt preluate intr-un server si transformate intr-o tehnologie care poate fi transmisa prin internet.

Acum, ca sa poti viziona aceste programe trebuie sa ai un Smart TV care se conecteaza la internet si sa poti instala o aplicatie care decodeaza serviciile noastre, aplicatia se instaleaza direct pe TV. Cum suntem in era digitala, exista mai multe aplicatii care pot fi instalate si difera de la televizor la televizor.

Cea mai usor de folosit este SMART IPTV , aceasta aplicatie nu-ti ofera si canalele, iti ofera doar conexiunea dintre serviciile noastre si Tv-ul tau. Mai pot fi folosite si alte aplicatii precum SS IPTV sau OTT Player.

De ce ai nevoie ca sa vezi canalele noastre?

Pai cel mai important lucrul este sa ai o conexiune la internet, aceasta trebuie sa fie cu o viteza minima de 20-25 mb (pentru o vizionare buna), pentru canalele SD se foloseste o viteza de 6-7 mb iar pentru canalele in format HD se foloseste o viteza de 11-12 mb, in concluzie o viteza de minim 20 mb va asigura o conexiune fara intreruperi.

Ai nevoie de un Smart Tv asa cum ti-am explicat mai sus pe care sa poti instala una din aplicatii sau un BoxTv care sa fie conectat la internet si mai ai nevoie de un Abonament la noi.

Da, doar atat, doar o conexiune la internet un smart tv si un abonament la noi, nu mai trebuie sa ai antene parabolice si alte decodoare.

Cumpara acum un abonament!